Primăria Comunei Criciova, județul Timiș



COMUNICAT PROIECT PNRR C10-EFICIENTIZARE ENERGETICA SCOALA JDIOARA

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

 

 

UAT COMUNA CRICIOVA a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Reabilitare clădire publică – Școala Jdioara în Comuna Criciova, județul Timiș” (nr. proiect C10-I3-558), depus în cadrul PNRR/2022/C10/I3, Runda 1, Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale - 026bis - Renovarea eficienței energetice sau măsuri de eficiență energetică privind infrastructura publică, proiectele demonstrative și măsurile de sprijin conforme cu criteriile de eficiență energetică (100% Climate Tag și 40% Environmental Tag). Investiția finanțează renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul Local în cadrul Investiției I3: Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale - 026bis - Renovarea eficienței energetice sau măsuri de eficiență energetică privind infrastructura publică, proiectele demonstrative și măsurile de sprijin conforme cu criteriile de eficiență energetică (100% Climate Tag și 40% Environmental Tag).

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 630205,04 RON, din care valoarea nerambursabilă finanțată din PNRR este de 630205,04 RON.

Obiectivele și activitățile proiectului sunt corelate cu direcțiile și măsurile pentru reabilitarea Școlii Jdioara din comuna Criciova, județul Timiș. Astfel, implementarea proiectului urmărește reabilitarea în suprafață de 326mp a Școlii Jdioara din comuna Criciova.

Durata proiectului este de 36 de luni, perioada de implementare a acestuia

realizându-se în intervalul 11.01.2023 – 11.01.2026