Primăria Comunei Criciova, județul Timiș



RAPORT CAMPANIE \\\\

R  O  M    N  I  A

JUDEŢUL  TIMIŞ

PRIMĂRIA  COMUNEI  CRICIOVA

 

307130,  com. Criciova, nr. 51A,  Tel: 0256/335939; 0259/339015,  Fax/tel.:0256/335807;

E-mail: primaria.criciova@cjtimis.ro;   http://www.e-primarii.ro; http://www.ghidulprimariilor.ro

 

                                          RAPORT CAMPANIE”LET’S DO IT,ROMANIA”,25.09.2010

 

          Comuna Criciova,a pus mult suflet pentru campania din 25.09.2010,primaria,scoala si fundatia umanitara „Beraca”din Jdioara,s-au implicat pentru curatarea deseurilor din comuna.

Fiecare voluntar a vrut sa fie un exemplu pentru cei care au privit de pe margine,sa fie un model de bun simt pentru cei care nu respecta munca celorlalti si nu le pasa de mediul inconjurator.

         Chiar au fost voci de copii care au spus ca-i vor trage de maneca pe cei care vor arunca de acum inainte hartii si pet-uri in locuri nepermise.

           Voluntarii au hotarat ca in locurile de unde au fost colectate cele mai multe deseuri(parc,malurile paraului Nadragel)sa amplasam placute de atentionare:PASTRATI CURATENIA!

          Un rol important l-a avut Scoala cu Clasele I-VIII Criciova,cadrele didactice au fost prezente in comuna alaturi de elevi,chiar daca au venit cu masinile personale de la 20 km.(director Ureche Eugenia,prof.Petconi Monica,prof.Stoian Neli,prof.Dancia Rodica,inv.Buta Daniela,inv.Jurca Adriana,ed.Voda Daiana,prof.Popescu Laura)

Multumim dl.Popet Ruben si Popet Karen,de la fundatia Beraca,care si-au pus la dispozitia voluntarilor masina personala(dacia papuc)si au usurat munca prin incarcarea si depozitarea sacilor intr-un singur loc,de unde au fost incarcati de masina de salubritate.

Primarul comunei Criciova,dl.Rosoca Petru a pus la dispozitie o vola pentru incarcarea molozului,consilierii locali Rosoca Gheorghe si Matei Ionel,au coordonat echipele de voluntari in locurile cele mai dificile.

Tot personalul Primariei Criciova a fost prezent la actiune si a indrumat echipele in asa fel incat lucrurile sa decurga bine si fara incidente.

Un singur gust amar ne-a ramas celor care am insotit caravana:ni s-au promis pentru copii tricouri,am aflat ca nu au fost suficiente si nu vor mai primi nici macar o sepcuta.Nu au facut curatenie  ca sa fie recompensati cu ceva,dar nici nu trebuiau facute promisiuni .

DIN NOU,OAMENII MARI FAC PROMISIUNI DE CARE NU SE POT TINE!

 

TOTALUL VOLUNTARILOR PREZENTI:105

Va atasam cateva imagini de al aceasta actiune.

 

 

 

 

 

 

VICEPRIMAR                                      SECRETAR                                      PROMOTOR LOCAL

CATANA CRISTIAN IOSIF              GURAU IONELA                              LAOS ILEANA